Hedersproblematik hos barn och unga 13–14 mars 2018

Till våren anordnar Acting for Change tillsammans med Teknologisk Institut en konferens riktad till dig som arbetar med hedersrelaterade frågor.

Hedersproblematik hos barn och unga 13–14 mars 2018

Årets konferens för dig som arbetar med hedersrelaterade frågor!

Konferensen som lägger fokus på barn och ungas trygghet

Sverige har utvecklats till ett mångkulturellt samhälle. Den snabba samhällsförändringen ställer stora krav på dig som arbetar inom skola, socialtjänst omsorg och rättsväsendet gällande bemötandet av nya kulturer och människor. En ny form av samhällsproblem har uppstått i denna interaktion – hedersproblematiken. Denna problematik drabbar speciellt barn och unga som inte får leva utifrån sina rättigheter. Många har flytt från förföljelse och förtryck för att komma till demokratin Sverige, men de möts fortfarande av hedersvåld och förtryck. Hur hjälper vi de barn och unga som är utsatta? Hur kan vi förebygga och förhindra problemet?

Dessa frågor och många fler besvaras på denna högaktuella konferens där du även får ta del av kommunikationsstrategier, konkreta tips för rätt bemötande av föräldrarna samt riktlinjer vid tvångsgifte. För mer information och bokning se http://www.tiabkonferens.se/konferens-hedersproblematik-2018.html#program=talare

 

Som medlemmar på Acting 4 Change erhåller ni 10% rabatt på hela konferensen ange: Acting10

Program hittar du här: Konferens hedersproblematik hos barn och unga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *